Hosting

Zodra je besluit om een website online te zetten, dan heb je een stukje ruimte op de harddisk van een webserver nodig. Zonder deze ruimte is het niet mogelijk om een website online te zetten, aangezien je dan geen toegang hebt tot alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Er zijn veel verschillende mogelijkheden omtrent hosting, wij van Competent City bieden jou de mogelijkheid om je website veilig te laten hosten. Wij zorgen dat de snelheid en veiligheid van de webpagina gegarandeerd wordt en tevens 24 uur per dag beschikbaar is. In ons assortiment zijn diverse hostingpakketten opgenomen. Zo is er voor iedereen dus genoeg keus om het optimale pakket te kiezen.

De diverse hostingpakketten

Om aan iedereen een goede hosting te kunnen bieden, zijn er verschillende hostingpakketten door de jaren heen ontwikkeld. Hieronder worden de meest gebruikte benoemd en kort beschreven.

 • Gratis hosting
  Bij dit pakket zijn de mogelijkheden erg beperkt, zo ook de schijfruimte en bandbreedte. Het is ook mogelijk dat de hostingfirma bepaalde advertenties toevoegt. Daarnaast is het niet mogelijk om een eigen domeinnaam te voeren en om scripts te draaien.
 • Shared hosting
  Bij deze hosting worden er meerdere websites op dezelfde server geplaatst. Een nadeel hiervan is dat het mogelijk is dat bepaalde websites hierdoor vertraging oplopen en mogelijk crashen.
 • Virtual Private Server
  Eén fysieke server kan hierbij meerdere virtuele servers huisvesten. Elke klant heeft zijn eigen beheerders rechten om zo de server te kunnen configureren.
 • Dedicated hosting
  De klant krijgt werkelijk een eigen server. Deze dient zich wel te houden aan een bepaalde datalimiet en hardeschijfruimt.
 • Cloud hosting
  Dit is een nieuwe vorm van hosting op aan elkaar gekoppelde servers. Hierdoor ontstaat er een grote schaalbaarheid. Dit biedt een aantal voordelen, zoals een betere beschikbaarheid, een grotere betrouwbaarheid en een hogere snelheid.

Wij verzorgen hosting voor vele premium shops. Kijk voor voorbeelden in onze nieuwssectie of bekijk ons profiel op 123 web host.

Gsmzone.nl

Iedereen is om het moment mobiel en is bijna vierentwintig uur per dag online. Gsmzone wilde inspelen op deze ontwikkeling en is daarom naar ons gekomen om een website t

Lees Meer >

Espresso-prijsvergelijk.nl

Het vergelijken van espresso-automaten is niet altijd even gemakkelijk. Niet iedereen wil de tijd en moeite besteden aan het handmatig vergelijken van esspresso-automate

Lees Meer >

Gameabc.nl

Op het internet zijn er vele uiteenlopende gamewebsites te vinden waar online spelletjes op gespeeld kunnen worden, maar welke is de beste om te spelen? GameABC wilde zi

Lees Meer >