Domeinnaam kopen

Een domeinnaam is een belangrijk onderdeel van de website. Het wordt in veel gevallen gezien als de online bedrijfsnaam én het bedrijfsadres. Een goede domeinnaam is gemakkelijk te onthouden,  te koppelen aan het product of dienst en goed vindbaar op het internet. Er zijn dan ook talloze domeinnaam strategieën.

Domeinnaam controleren

Bij competentcity geven we je graag inzicht in de belangrijkste strategieën, controleer welke domeinnaam geschikt is voor jouw website!

De bedrijfsnaam strategie. Dit is de meest gebruikte strategie op het internet. Hierbij wordt de bedrijfsnaam logisch overgenomen in de domeinnaam. Het voordeel hiervan is dat de domeinnaam gemakkelijk te bedenken is, wat een bezoek gemakkelijk maakt. De website staat met deze strategie automatisch in lijn met alle andere reclame die er voor de bedrijfsnaam gemaakt wordt.

Zoekwoord domeinnaam. Deze strategie wordt vaak toegepast door websites die hun klanten voornamelijk vinden via het internet. Er wordt nagegaan welke zoekterm er wordt gebruikt wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar een dergelijk product of dienst. Vervolgens wordt deze in de domeinnaam gezet. Bijvoorbeeld als je een Duits automerk verkoopt kun je www..nl pakken of www..nl . De extentie kan ook helpen, door deze aan te passen aan het gebied waar vanuit gezocht wordt verbeterd de vindbaarheid. Zijn jou klanten voornamelijk afkomstig uit Frankrijk dan wordt het www..fr ,waarbij de naam uiteraard vertaald wordt.

Domeinnaam kopen

Wij helpen je graag met het bepalen van de juiste strategie. Vervolgens zullen we de domeinnaam voor je aanvragen en je voorzien van passende hosting. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een reeds bestaaned domeinnaam over te nemen. Deze domeinnaam verkoop mogelijkheid bieden we je aan met onze partner Mr-domein. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gtawereld.nl

Het is misschien wel een van de bekendste games die er zijn, Rockstar's Grand Theft Auto (GTA). Rondlopen in een wereld die zo realistisch is, maakt GTA tot wat het

Lees Meer >

Gameabc.nl

Op het internet zijn er vele uiteenlopende gamewebsites te vinden waar online spelletjes op gespeeld kunnen worden, maar welke is de beste om te spelen? GameABC wilde zi

Lees Meer >

Gsmzone.nl

Iedereen is om het moment mobiel en is bijna vierentwintig uur per dag online. Gsmzone wilde inspelen op deze ontwikkeling en is daarom naar ons gekomen om een website t

Lees Meer >